Webbinarier och utbildningar

Alla våra webbinarier och utbildningar riktar sig till sjukvårdspersonal

Webbinarier med ledande experter

Anmäl dig till våra veckovisa lunchföreläsningar, där vi tar upp olika aspekter på akut och avancerad hjärtsvikt varvat med interaktiva patientfall. Det senaste årets webbinarier har varit uppskattade och vi fortsätter att erbjuda ett brett webbinarieprogram med uppskattade föreläsare från både Sverige och Norge under våren 2022. Olika aspekter inom avancerad och akut hjärtsvikt tas upp och varvas med patientfall för att belysa kliniska utmaningar.

Läs mer och se aktuellt program här

Skräddarsydda utbildningar på din klinik

Utbildningen är patientfallsbaserad med syfte att öka kunskapen om hjärtsvikt, diagnostisering och behandlingsalternativ.

Läs mer här


Webbinarier

Inom området astma/KOL erbjuder vi ett brett program med webbinarier på olika teman. Tidigare webbinarier har behandlat bland annat Spirometri och Födoämnesallergier och vi utökar ständigt vårt utbud av teman och föreläsare. Vi ser fram emot att även kunna erbjuda fysiska möten igen, när situationen tillåter.

Läs mer, se aktuellt program och anmäl dig här


Välkommen till eftermiddagsföreläsningar med tema avancerad och akut hjärtsvikt.

Fokus kommer att ligga på bakomliggande orsaker till hjärtsvikt, vad man bör vara uppmärksam på gällande patofysiologi vid vård av hjärtsviktspatient med avancerad hjärtsvikt, omvårdnadsutmaningar och behandlingsalternativ.

Läs mer och se program här


Webbinarier

Webbinarier med fokus på ej utbytbara läkemedel och hur du som förskrivare kan minska läkemedelskostnaderna genom att aktivt välja det billigaste alternativet.

Hur fungerar utbytbara läkemedel vid receptförskrivning på apotek, vad bör du som förskrivare ta hänsyn till samt vilka besparingar kan du göra för din patient och den svenska sjukvården. Vi planerar att utöka utbudet av teman och föreläsare inom kort och då beröra de terapiområden som ofta omfattas av läkemedel som inte byts ut på apotek.

Läs mer, se aktuellt program och anmäl dig härSenast uppdaterad 2022-02-07