Webbinarier och utbildningar

Alla våra webbinarier och utbildningar riktar sig till sjukvårdspersonal

Webbinarier med ledande experter

Anmäl dig till våra uppskattade veckovisa lunchföreläsningar, där vi tar upp olika aspekter på akut och avancerad hjärtsvikt varvat med interaktiva patientfall. Med anledning av Simdax® 20 år på marknaden kommer några av vårens nya föreläsningar att belysa Simdax och kliniska patientfall. Kom med och diskutera tillsammans med kollegor runt om i landet.

Läs mer och se aktuellt program här

 

Skräddarsydda utbildningar på din klinik

Utbildningen är patientfallsbaserad med syfte att öka kunskapen om hjärtsvikt, diagnostisering och behandlingsalternativ.

Läs mer här


Minimiinformation

Simdax® (levosimendan) [Rx] 2,5 mg/ml koncentrat till infusionsvätska. Kalciumsensitiserare för korttidsbehandling av akut försämrad svår kronisk hjärtsvikt i situationer då konventionell behandling inte är tillräcklig och då inotropt stöd anses vara lämpligt. Senaste översyn av produktresumé: 2020-09-01. För ytterligare information se www.fass.se.


 

Webbinarier

Inom området astma/KOL erbjuder vi ett brett program med webbinarier på olika teman. Tidigare webbinarier har behandlat bland annat Spirometri och Födoämnesallergier och vi utökar ständigt vårt utbud av teman och föreläsare. Vi ser fram emot att även kunna erbjuda fysiska möten igen, när situationen tillåter.

Läs mer, se aktuellt program och anmäl dig här


Webbinarier

Webbinarier med fokus på ej utbytbara läkemedel och hur du som förskrivare kan minska läkemedelskostnaderna genom att aktivt välja det billigaste alternativet.

Hur fungerar utbytbara läkemedel vid receptförskrivning på apotek, vad bör du som förskrivare ta hänsyn till samt vilka besparingar kan du göra för din patient och den svenska sjukvården. Vi planerar att utöka utbudet av teman och föreläsare inom kort och då beröra de terapiområden som ofta omfattas av läkemedel som inte byts ut på apotek.

Läs mer, se aktuellt program och anmäl dig härSenast uppdaterad 2021-05-11